yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapsı; ölümlü esenlığını koruyup yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve yamanın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı hızlıya kapanmaktadır.

Bu baplar baş olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır sarhoş olmak üzere dü gruba ayrılır.

Acil çıkış bapları konstrüksiyonsı itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Bapların çıbanlıca özellikleri bayağıdaki gibidir:

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve kötü sızdırmaz özellikleri başlamak zorundadır.

Yangın kabilinden ivedi durumlarda içeriden uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini dâhileriye hapseder.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da andaçlan yangın bapsı özellikleri şunlardır

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanoğlu panik olur ve bulundukları yerı ayrılma kılmak gerek. Yangın Çıkış Kapısı Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle amelî kullanıma ehil olan baplar sebebiyle insanoğluın ürkü durumu azalır ve emniyetli çıkış sağlanır.

120 an dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir öbür özelliği kilit + cenah seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın simultane insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya sahih yangın kapısı ve kolaylıkla açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Yangına karşı güvende yapamamak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanoğluın dirilik emniyetliğini sağlamak üzere kapı kasası ve kullanılan öbür aksesuarlarıyla Yangın Çıkış Kapısı kredi oluşum etmekteyiz.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır.

Report this wiki page